PARTICULIER INTERIEURADVIES

Ga je verbouwen of ben je toe aan een nieuwe wooninrichting? Maak je een frisse start met het bouwen of kopen van een nieuwe woning? Ons interieuradvies zorgt ervoor dat je nieuwe thuis ook echt als thuis voelt. We kunnen onze diensten grofweg indelen in twee soorten advies; compact en compleet. 

COMPACT INTERIEURADVIES - €395 INCL. BTW

Wil je advies voor meerdere ruimtes of een gehele (nieuwbouw) woning of verbouwing. Hoe kun je de ruimte(s) optimaal en tegelijk verrassend indelen? Hoe verbind je meerdere ruimtes gevoelsmatig en optisch met elkaar of hoe kun je juist een grote open ruimte meerdere functies geven? Vraagstukken waar wij ons maar al te graag op storten! We hebben meerdere contactmomenten waarbij een inspirerend moodboard de start is van een volledig interieurconcept. 

Dit is de werkwijze: 

-Persoonlijk intakegesprek (kosteloos)

-Uitbrengen offerte

-Presentatie moodboard en vlekkenplan voor indeling (inclusief één aanpassingsronde)

-Presentatie indeling en voorstel materialen en kleuren (inclusief één aanpassingsronde)

-Presentatie details indeling en materialen en kleuren en indien van toepassing inrichtingsplan (meubilair). Optioneel zijn o.a. lichtplan, keuken- en badkamerontwerp, tekeningen voor maatwerkmeubels of een 3D uitwerking van het ontwerp.

-Indien gewenst check ups tijdens realisatie

Nieuwbouwwoning

Bij een nieuwbouwwoning krijg je al snel na de aankoop te maken met kopersopties. Keuzes over het aantal kamers, elektra en verlichtingspunten, standleidingen voor extra toiletten of badkamers, etc. Om de juiste keuzes te kunnen maken is het van belang dat je de gewenste indeling op dat moment al duidelijk hebt. Betrek ons zo vroeg mogelijk in het proces, zodat we voldoende tijd hebben om je ideale woning te helpen realiseren.

Kosten compleet interieuradvies

De kosten van een compleet advies zijn afhankelijk van de omvang van de opdracht, vanaf €1945 incl. btw.. We maken graag een passend voorstel voor je.

Specifieke interieurvraagstukken

Wij kunnen ons best voorstellen dat je vragen hebt over deze werkwijze of een specifiek interieurvraagstuk wilt voorleggen. Geen probleem! We werken ook op uurbasis (uurtarief €90 incl. btw) en staan open voor alle interieurvragen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Dit is de werkwijze: 

-Telefonisch intakegesprek

-Interactieve sessie van 3 uur aan huis of in onze studio. Geheel naar jouw wens, kunnen we onderwerpen behandelen zoals indeling, kleur en materiaalgebruik, meubilair of verlichting. 

-Het door ons in de studio uitgewerkte en aangevulde advies ontvang je via email Dit is een een handzaam, compleet document en bevat hetgeen we hebben besproken, een 2D digitaal indelingsontwerp (in geval van indelingsvraagstuk), beelden van kleuren, materialen en producten en tips. Hier kun je vervolgens zelf mee aan de slag.

Kosten voor een compact advies

€395 incl. btw voor een interactieve sessie van 3 uur inclusief het uitwerken van het advies in de studio. Dit is ook inclusief de voorbereidingen door de ontwerper van S T U D I O M O V E. Voor opvolging van het advies of meerwerk, bijvoorbeeld het opvragen en nasturen van offertes en stalen, het samenstellen van een shoppinglist, etc. rekenen we Euro 90 per uur. Dit doen we altijd in afstemming met de opdrachtgever.

COMPLEET INTERIEURADVIES OP MAAT - VANAF €1945 INCL. BTW

Hendrik Figeeweg 3F - A12, 2031 BJ Haarlem

info@studiomove.nl | Monique +31654654562 | Veronika +31624548171

©2020 door S T U D I O M O V E. Met trots gemaakt met Wix.com

  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest
  • Instagram