top of page
Brandingshootstudiomove.demivisserfotografie-25.jpg

Interieuradvies compact

€695 incl. btw

Dit is onze werkwijze:

  1. Telefonisch intake gesprek

  2. Voorbereiding in onze studio zoals de plattegrond (maximaal 1 woonlaag) op schaal zetten en een voorselectie maken van de stalen en samples.

  3. Interactieve sessie van 3 uur aan huis of in onze studio in Haarlem. Geheel naar jouw wens, kunnen we onderwerpen behandelen als indeling, kleur- en materiaalgebruik, meubilair. Jij bepaalt wat je wilt behandelen in de beschikbare 3 uur.

  4. Het door ons in de studio uitgewerkte advies ontvang je via email. Dit is een handzaam, compleet document en bevat hetgeen we hebben besproken, een 2D digitaal indelingsontwerp (in het geval van een indelingsvraagstuk), details en tips en beelden van kleuren, materialen en producten. Hier kun je vervolgens zelf mee aan de slag.

Kosten interieuradvies compact

De prijs van het interieuradvies compact is €695 incl. btw. Dus inclusief de voorbereidingen en de uitwerking door de ontwerper. Voor opvolging van het advies of meerwerk als bijvoorbeeld het opvragen en nasturen van offertes en stalen, het samenstellen van een shoppinglist, etc. rekenen we ons uurtarief van €90. Meerwerk vindt alleen plaats in overleg en met goedkeuring van de opdrachtgever.

Wanneer verlichting, maatwerk of een concreet meubelvoorstel ook onderdeel is van je interieurvraagstuk, is het Interieuradvies plus een pakket dat daar beter bij past. 

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en reiskosten tot een straal van 20 km rond Haarlem en exclusief parkeerkosten in stadscentra bij bezoek aan huis. In het geval van een reisafstand boven de 20 km rekenen we €0,30 per gereden km.

bottom of page