top of page

INTERIEURADVIES COMPACT - €595 INCL. BTW

Dit is de werkwijze: 

1.    Telefonisch intakegesprek

2.    Voorbereiding in onze studio; zoals de plattegrond (1 woonlaag) op schaal zetten en stalen en samples selecteren voor het advies.

3.    Interactieve sessie van 3 uur aan huis of in onze studio in Haarlem. Geheel naar jouw wens, kunnen we onderwerpen behandelen zoals indeling, kleur en materiaalgebruik, meubilair. Jij bepaalt wat je wilt bespreken in de beschikbare 3 uur.

4.    Het door ons in de studio uitgewerkte advies ontvang je via email. Dit is een handzaam, compleet document en bevat hetgeen we hebben besproken, een 2D digitaal indelingsontwerp (in geval van indelingsvraagstuk), details en beelden van kleuren, materialen en producten en tips. Hier kun je vervolgens zelf mee aan de slag.

Kosten interieuradvies compact

De prijs van het interieuradvies compact als hierboven beschreven is €595 incl. btw. Dus inclusief de voorbereidingen en de uitwerking door de ontwerper. Voor opvolging van het advies of meerwerk als bijvoorbeeld het opvragen en nasturen van offertes en stalen, het samenstellen van een shoppinglist, etc. rekenen we ons uurtarief van €90. Meerwerk vindt alleen plaats in overleg en met goedkeuring van de opdrachtgever.

 

Wanneer verlichting, maatwerk of een concreet meubelvoorstel ook onderdeel is van het interieurvraagstuk, dan is het Interieuradvies Plus een pakket wat daar beter bij past.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en reiskosten tot een straal van 20 km rond Haarlem en exclusief parkeerkosten in stadscentra bij bezoek aan huis. In het geval van een reisafstand boven de 20 km, rekenen we €0,30 per gereden km.

bottom of page