top of page

INTERIEURADVIEs PLUS - €950 INCL. BTW

Dit is de werkwijze: 

1.    Telefonisch intakegesprek

2.    Voorbereiding in onze studio zoals de plattegrond (1 woonlaag) op schaal zetten en kleuren en stalen verzamelen voor het advies.

3.    Interactieve sessie van 3 uur aan huis of in onze studio in Haarlem. Geheel naar jouw wens, kunnen we onderwerpen behandelen zoals indeling, kleur- en materiaalgebruik, meubilair, verlichting of maatwerk meubilair. Afhankelijk van wat we kunnen behandelen in 3 uur. 

4.    4 uur extra ontwerpwerkzaamheden door ons in onze studio. Deze uren kunnen naar behoefte ingevuld worden. Voorbeelden zijn een lichtplan (excl. armaturenvoorstel), ontwerp voor maatwerk meubilair, een shoppinglist etc. Deze uren kunnen ook uitgebreid worden indien het vraagstuk groter is. 

5.    Het door ons in de studio uitgewerkte en aangevulde advies ontvang je via email. Dit is een compleet document en bevat hetgeen we hebben besproken, een 2D digitaal indelingsontwerp, details en beelden van kleuren, materialen en producten. Aangevuld met de extra uitwerking van bijvoorbeeld het lichtplan, maatwerk ontwerp of concreet productvoorstel.

Kosten interieuradvies plus

€950 incl. btw voor een interactieve sessie van 3 uur plus 4uur extra ontwerpwerkzaamheden in de studio. Dit is inclusief de voorbereidingen en de uitwerking door de ontwerper. Het advies kan op uurbasis uitgebreid worden indien het interieurvraagstuk groter is, hiervoor rekenen rekenen we ons uurtarief van €90. Meerwerk vindt alleen plaats in overleg en met goedkeuring van de opdrachtgever.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en reiskosten tot een straal van 20 km rond Haarlem en exclusief parkeerkosten in stadscentra bij bezoek aan huis. In het geval van een reisafstand boven de 20 km, rekenen we €0,30 per gereden km.

bottom of page