top of page
IMG_6107.heic

Interieuradvies 
plus

€1095 incl. btw

Dit is onze werkwijze:

  1. Telefonisch intakegesprek

  2. Voorbereiding in onze studio zoals de plattegrond (maximaal 1 woonlaag) op schaal zetten en een voorselectie maken van de stalen en samples.

  3. Interactieve sessie van 3 uur aan huis of in onze studio in Haarlem. Geheel naar jouw wens, kunnen we onderwerpen behandelen als indeling, kleur- en materiaalgebruik, meubilair, verlichting of maatwerk meubilair. Jij bepaalt wat je wilt behandelen in de beschikbare 3 uur.

  4. 4 uur extra ontwerpwerkzaamheden door de ontwerper in de studio. Deze uren kunnen naar behoefte ingevuld worden. Voorbeelden zijn een lichtplan, ontwerp voor maatwerk meubilair, een productvoorstel/ shoppinglist etc. Deze uren kunnen ook uitgebreid worden indien het vraagstuk groter is.

  5. Het door ons in de studio uitgewerkte advies ontvang je via email. Dit is een compleet document en bevat hetgeen we hebben besproken, een 2D digitaal indelingsontwerp, details en beelden van kleuren, materialen en producten. Aangevuld met de uitwerking van bijvoorbeeld het lichtplan, maatwerkontwerp of productvoorstel. 

Kosten interieuradvies plus

De prijs van het interieuradvies plus is €1095 incl. btw voor een interactieve sessie van 3 uur plus 4 uur extra ontwerpwerkzaamheden in de studio. Dit is inclusief de voorbereidingen en de uitwerking door de ontwerper. Het advies kan op uurbasis uitgebreid worden indien het interieurvraagstuk groter is, hiervoor rekenen we ons uurtarief van €90. Meerwerk vindt alleen plaats in overleg en met goedkeuring van de opdrachtgever.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en reiskosten tot een straal van 20 km rond Haarlem en exclusief parkeerkosten in stadscentra bij bezoek aan huis. In het geval van een reisafstand boven de 20 km, rekenen we €0,30 per gereden km.

bottom of page