top of page
Contactknop Neem Contact op ORANJE.png

Over ons

The full story

Tijdens onze vakopleiding Interieurontwerpen en -styling kruisten onze wegen en na een paar koppen koffie besloten we samen te gaan werken aan een groot internationaal interieurproject. Dit beviel zo goed dat enkele maanden later Studiomove een feit werd. 

Monique heeft een retailachtergrond. Voor een groot retailbedrijf heeft zij jarenlang de wereld rondgereisd als inkoper van o.a. woonaccessoires. Daarnaast had zij een belangrijke rol bij ontwikkeling en vormgeving van de internationale winkels en als concept developer was ze verantwoordelijk voor de nieuw te ontwikkelen concepten in de winkels. 

Veronika komt uit het marketing- en communicatievak. In dienstverband bij een grote ICT dienstverlener en later als zelfstandig ondernemer heeft zij gewerkt op het snijvlak van communicatie en IT. (Interne) Communicatie binnen projecten en het inzetten van visuele middelen waren hierin de rode draad. 

 

Onze achtergronden zijn erg verschillend en daardoor vullen we elkaar perfect aan!

Brandingshootstudiomove.demivisserfotografie-3.jpg
Brandingshootstudiomove_edited.jpg

Monique Zuidam

'Ik word ontzettend blij van inspirerende ruimtes waar indeling, design en sfeer samensmelten tot een mooi geheel. En hoe leuk is het dat ik dit nu ook zelf mag toepassen bij onze opdrachtgevers. Ik vind het belangrijk om goed de tijd te nemen en te luisteren naar de individuele behoeftes en wensen. Het geeft een enorme voldoening om iedere keer weer een uniek en verrassend ontwerp te creëren waar de opdrachtgever ook dat blije gevoel van krijgt.'

Veronika Elbersen

‘Van je passie je werk maken’, zo ontzettend cliché maar zo'n aanrader. Want het voelt niet als werk als ik de mogelijkheden van een ruimte onderzoek en mezelf omgeef met mooie materialen en producten, of ernaar op zoek ben. Doe niets liever! Ik vind het zo dankbaar om opdrachtgevers te verrassen met oplossingen en voorstellen waar ze zelf niet aan denken maar die wel bij ze passen. En oh ja, ik heb wel echt een crush op verlichting.'

Brandingshootstudiomove.demivisserfotografie-16.jpg
bottom of page