top of page
Interieur advies Sanne & Erik kopie portfolio_7.jpg

Interieuradvies 
special

v.a. €595 incl. btw

Wanneer al duidelijk is hoe het indelingsontwerp en de in richting wordt en je zoekt hulp bij een professioneel lichtplan of je wilt een uitgewerkt 2D plan graag in 3D zien dan vallen deze adviezen onder een special. Maar ook een uniek 3D ontwerp voor een maatwerk kast of een ontwerp voor je keuken kunnen wij voor je maken. De specials worden vaak als extra module gecombineerd met een compact of compleet advies maar kunnen dus ook los worden afgenomen. 

 

De specials:

  • lichtplan

  • 3D ontwerp in plaats van 2D

  • ontwerp maatwerkmeubel

  • ontwerp badkamer

  • ontwerp keuken

Dit is de werkwijze:

  1. Telefonisch intake gesprek

  2. Afhankelijk van het vraagstuk kunnen we dit advies in onze studio uitwerken mits we voldoende input hebben, zoals plattegrond met de juiste indeling. Maar ook input van de opdrachtgever mbt de gewenste stijl, vormgeving etc in het geval van maatwerk ontwerp, of ontwerp voor keuken of badkamer.

  3. Indien nodig plannen we eerst een sessie bij je thuis of in de studio om het advies door te nemen. We rekenen op minimaal 2 uur. Na deze sessie kunnende het advies in de studio uitwerken.

Kosten interieuradvies special

De prijs van het interieuradvies special is vanaf €595 incl. btw. Dus inclusief de voorbereidingen en de uitwerking door de ontwerper. Na het intake gesprek kunnen we de exacte kosten bepalen. Voor opvolging van het advies of meerwerk als bijvoorbeeld het opvragen en nasturen van offertes en stalen etc. rekenen we ons uurtarief van €90. Meerwerk vindt alleen plaats in overleg en met goedkeuring van de opdrachtgever.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en reiskosten tot een straal van 20 km rond Haarlem en exclusief parkeerkosten in stadscentra bij bezoek aan huis. In het geval van een reisafstand boven de 20 km rekenen we €0,30 per gereden km.

bottom of page