top of page
IMG_6115.heic

Interieuradvies 
compleet

v.a. €1995 incl. btw

Wil je advies voor meerdere ruimtes tot een gehele (nieuwbouw) woning of verbouwing? Wil je de ruimtes optimaal en tegelijk verrassend indelen? De ruimtes gevoelsmatig en optisch met elkaar verbinden of juist een grote open ruimte meerder functies geven? Vraagstukken waar wij ons maar graag op storten! We maken met elkaar een stappenplan en planning voor een volledig interieurconcept. 

Dit is onze werkwijze:

 1. Persoonlijk intakegesprek (vrijblijvend)

 2. Uitbrengen offerte

 3. Persoonlijk advies aan huis of in de studio (Haarlem)

 4. Diverse presentatiemomenten van de onderdelen van het interieurplan (inclusief één aanpassingsronde)

 5. Naast de standaard stappen die we met elkaar nemen, zijn (3D) keuken- en badkamerontwerp, ontwerpen voor maatwerkmeubels of een 3D uitwerking van het gehele ontwerp opties. 

 6. Indien gewenst afstemming en check ups gedurende de realisatie met de aannemer/ vakmensen

Stappenplan en planning maken we op maat. Vaak zijn de volgende stappen onderdeel van het traject:

 • Indelingsontwerp 2D

 • Sfeerbord

 • Lichtplan 

 • Armaturenplan

 • Schakel- en elektraplan

 • Kleur- en materiaalplan

 • Productvoorstel

 

Nieuwbouwwoning

Bij een nieuwbouwwoning krijg je al snel na de aankoop te maken met kopersopties. Keuzes over het aantal kamers, elektra en verlichtingspunten, standleidingen voor extra toiletten/ badkamers, etc. Om de juiste keuzes te kunnen maken is het van belang dat je de gewenste indeling op dat moment al duidelijk hebt. Betrek ons zo vroeg mogelijk in het proces, zodat we voldoende tijd hebben om je ideale woning te helpen realiseren.

Kosten compleet interieuradvies

De kosten van een compleet advies zijn afhankelijk van de omvang van de opdracht, vanaf €1995 incl. btw. voor de begane grond. We maken graag een passend voorstel voor je.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en reiskosten tot een straal van 20 km rond Haarlem en exclusief parkeerkosten in stadscentra bij bezoek aan huis. In het geval van een reisafstand boven de 20 km, rekenen we €0,30 per gereden km.

bottom of page