INTERIEURADVIES compleet - VANAF €1395 INCL. BTW

Wil je advies voor meerdere ruimtes of een gehele (nieuwbouw) woning of verbouwing. Hoe kun je de ruimte(s) optimaal en tegelijk verrassend indelen? Hoe verbind je meerdere ruimtes gevoelsmatig en optisch met elkaar of hoe kun je juist een grote open ruimte meerdere functies geven? Vraagstukken waar wij ons maar al te graag op storten! We hebben meerdere contactmomenten waarbij een inspirerend moodboard de start is van een volledig interieurconcept. 

Dit is de werkwijze: 

  1. Persoonlijk intakegesprek (kosteloos)

  2. Uitbrengen offerte

  3. Presentatie moodboard en vlekkenplan voor indeling (inclusief één aanpassingsronde)

  4. Presentatie indeling en voorstel materialen en kleuren (inclusief één aanpassingsronde)

  5. Presentatie details indeling en materialen en kleuren en indien van toepassing inrichtingsplan (meubilair). Optioneel zijn o.a. lichtplan, keuken- en badkamerontwerp, tekeningen voor maatwerkmeubels of een 3D uitwerking van het ontwerp.

  6. Indien gewenst check ups tijdens realisatie

Nieuwbouwwoning

Bij een nieuwbouwwoning krijg je al snel na de aankoop te maken met kopersopties. Keuzes over het aantal kamers, elektra en verlichtingspunten, standleidingen voor extra toiletten of badkamers, etc. Om de juiste keuzes te kunnen maken is het van belang dat je de gewenste indeling op dat moment al duidelijk hebt. Betrek ons zo vroeg mogelijk in het proces, zodat we voldoende tijd hebben om je ideale woning te helpen realiseren.

Kosten compleet interieuradvies

De kosten van een compleet advies zijn afhankelijk van de omvang van de opdracht, vanaf €1295 incl. btw.. We maken graag een passend voorstel voor je.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en reiskosten tot een straal van 20 km rond Haarlem en exclusief parkeerkosten in stadscentra bij bezoek aan huis. In het geval van een reisafstand boven de 20 km, rekenen we €0,30 per gereden km.