top of page
Contactknop Neem Contact op ORANJE.png
Brandingshootstudiomove.demivisserfotografie-30.jpg

Jij hebt behoefte aan interieuradvies

We helpen jou graag met advies, ontwerp en inrichting van je (nieuwbouw) woning of kantoorruimte. Aan huis en in onze studio.  

Monique + Veronika.jpg

Studiomove = Monique + Veronika

Dat maakt samen een flinke bak aan levens- en praktijkervaring, een uitgebreid netwerk en een goede combinatie van zienswijzen en gevoel voor stijl en design. En samen is gewoon leuker dan alleen!

Lees meer over ons>

Onze adviezen

Onze adviezen variëren van kleur- en materiaalgebruik in het geval je iets anders wil met een bepaalde ruimte, het ontwerpen van een lichtplan tot een compleet ontwerp voor aan- en verbouw of renovatie. 

 

Onze stijl omschrijft zich het beste als basics meets design. Een warme basis van natuurlijke materialen gecombineerd met designklassiekers.

Projecten

Onze opdrachtgevers over ons

Bianca-Haarlem.JPG

Bianca, Haarlem

"Wij zijn heel blij met het advies van Monique. De samenwerking was ook heel erg prettig en met elkaar hebben we alles echt conform onze wensen vorm kunnen geven. Ons nieuwe huis is groot en best 'recht toe - recht aan' en zou daardoor gemakkelijk kil kunnen overkomen. Door het gebruik van de juiste kleuren, ronde vormen (zoals een half ronde bank, afgeronden hoeken van de tafel, etc.) en zachtere materialen (zoals linnen behang, wollen kleed) allemaal door Monique geadviseerd, is ons huis echt een heel fijn, warm en stijlvol thuis geworden."
Brandingshootstudiomove.demivisserfotografie-19.jpg

Vrijblijvend contact

We nemen graag contact met je op om je vraagstuk te bespreken en onze werkwijze toe te lichten:

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

bottom of page