INTERIEURADVIES HAARLEM

Woon je in Haarlem en ga je verbouwen of ben je toe aan een nieuwe wooninrichting? Maak je een frisse start met het bouwen of kopen van een nieuwe woning in Haarlem en omgeving? Ons interieuradvies zorgt ervoor dat je nieuwe thuis ook echt als thuis voelt. We kunnen onze diensten grofweg indelen in twee soorten advies; compact en compleet. 

Werkwijze interieuradvies Haarlem

Tijdens een telefonisch intakegesprek bespreken we jouw interieurvraagstuk. Ook kunnen we tot de conclusie komen dat een persoonlijke kennismaking prettiger is, dit is vaak het geval bij een omvangrijker interieurvraagstuk. Dit kan dan plaats vinden bij jou thuis of bij ons in de studio in Haarlem. Met elkaar bespreken we hoe we met jouw vraagstuk aan de slag gaan. 

 

Compact interieuradvies

Tijdens een interactieve sessie van 3 uur aan huis of in onze studio behandelen we, geheel naar jouw wens, onderwerpen zoals indeling, kleur en materiaalgebruik, meubilair of verlichting. Via mail ontvang je daarna het door ons in de studio uitgewerkte en aangevulde advies waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt. Lees meer over het compact interieuradvies.

Compleet interieuradvies op maat

Bij een compleet interieuradvies hebben we meerdere contactmomenten waarbij een inspirerend moodboard de start is van een volledig interieurconcept. Optioneel zijn o.a. lichtplan, keuken- en badkamerontwerp, tekeningen voor maatwerkmeubels of een 3D uitwerking van het ontwerp. Lees meer over het compleet interieuradvies op maat

Interieuradvies nieuwbouwwoning Haarlem

Bij een nieuwbouwwoning krijg je al snel na de aankoop te maken met kopersopties. Keuzes over het aantal kamers, elektra en verlichtingspunten, standleidingen voor extra toiletten of badkamers, etc. Om de juiste keuzes te kunnen maken is het van belang dat je de gewenste indeling op dat moment al duidelijk hebt. Betrek ons zo vroeg mogelijk in het proces, zodat we voldoende tijd hebben om je ideale woning te helpen realiseren.

Interieuradvies Haarlem