top of page
  • info2840940

Stijlvolle werkkamer

Heb jij ook behoefte aan een fijne werkplek in je huis? Ergens waar je redelijk beschut kunt zitten, maar niet het gevoel krijgt dat je bent opgesloten in een klein werkkamertje?

Lees dan verder en laat je inspireren door het advies wat we hebben uitgewerkt voor een opdrachtgever met een woning in Velserbroek. Aan de woonkamer grenst een kamer waarvan de functie wat onduidelijk was omdat hij niet al te groot is en een schuine wand heeft. 

De opdrachtgever had er een kleine werkplek gemaakt en een relax fauteuil geplaatst. Maar hij miste sfeer en intimiteit in deze ruimte. Het bleef een vreemd 'aanhangsel' aan de kamer. We hebben een advies uitgewerkt, waarbij we een 'kamer en-suite' effect creëeren. Over de totale lengte van de schuine wand komt een maatwerkkast. De voorzijde van de kast loopt door over het plafond en langs de tegenoverliggende wand weer omlaag. We hebben ervoor gekozen om hierbij alleen het plaatmateriaal door te trekken, zodat de opening naar de kamer mooi ruim blijft.  Vanuit de woonkamer heb je zicht op de zijkant van de kast die we mooie open vakken met ingebouwd licht geven en decoreren met een aantal mooie accessoires.  Hierdoor creëer je dus een kamer en-suite effect. Het meubel heeft twee plafond-hoge elementen en een werkblad met daarboven twee planken met ingebouwde verlichting. Het meubel eindigt met een laag gedeelte richting het raam waar we een mooi kussen op leggen en zo nog een fijn zitje creëren. In de hoekige, schuine kamer leggen we een mooi rond kleed wat een fijn contrast geeft. Een luxe fauteuil met hocker zorgt ervoor dat deze ruimte niet alleen werkplek is, maar ook een fijne relax- of leesruimte. De muren geven we een mooie vergrijsde groen tint die ook weer terugkomt in de living. 108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page