top of page

ACADEMY - SAN RAMON (US)

In september 2019 werd Studiomove benaderd om mee te werken aan de ontwikkeling van een academie voor engineers in California. Deze academie wordt conceptueel en technisch ontworpen door Purple Creative Innovators en zij hebben hierin de samenwerking met Studiomove gezocht. Dit project is tegelijk de 'aanstichter' van Studiomove. Monique en Veronika besloten namelijk samen aan deze omvangrijke en spannende opdracht te gaan werken en korte tijd later was de studio een feit. 

De academie wordt ontwikkeld voor engineers van een wereldwijde marktleider in bedrijfssoftware. Tijdens een programma van enkele maanden worden deze engineers getraind en geinspireerd tot de 'future engineer'. De academie dient een fijne plek te zijn om maanden te verblijven, te inspireren tijdens de opleiding en samenwerking in zowel kleine als grote groepen te faciliteren en stimuleren.
 

Bijdrage van Studiomove: concept interactieve leeromgeving, indelingsontwerp, meubelplan, materialen- en kleurenvoorstel, verlichtingsvoorstel, navigatie en signage, plantvoorstel​.

bottom of page